29.03.2021

Кандидати за народни представители от листата на Коалиция ГЕРБ-СДС проведоха срещи с граждани в различни райони на София

Кандидати за народни представители от листата на Коалиция ГЕРБ-СДС проведоха срещи с граждани в различни райони на София.

Христо Гаджев, Соня Костадинова, заедно с общинския съветник Екатерина Йорданова и членове на ГЕРБ-Люлин разговаряха с жители по време на открита приемна в района. Те представиха приоритетите в програмата на ГЕРБ и акцентираха върху реализираните проекти на местно ниво.

Лъчезар Иванов, Евгени Будинов, Диана Фотева и Цвете Лазарова, кметът на район „Банкя“ Рангел Марков, общинският съветник Анна Стойкова и членове на местната структура на ГЕРБ организираха открита приемна в центъра на Банкя и разговаряха с гражданите за постигнатите с последователна работа редица проекти в града.

„Важно е, че ПП ГЕРБ поема ангажименти, които може да изпълни! За да продължи България по пътя си на европейското развитие, на предстоящите избори на 4-ти април гласувайте с номер 28 за Работа, работа, работа!“, заявиха пред граждани по време на среща в Северния парк кандидатите от 25 МИР-София Анна Александрова, Анелия Георгиева и Радост Маринкова.

От ГЕРБ разговаряха с граждани и в Южния парк, както и в районите „Подуяне“, „Младост“, „Нови Искър“.

< Назад