23.06.2016

Народният представител от ПП ГЕРБ д-р Катя Попова се срещна с жители на с. Буково

За пореден път д-р Попова се срещна с жителите  на село Буково, Първомайско, заради проблема с водопровода, който стои нерешен от години. Още в началото на мандата си народният представител пое ангажимент да потърси  варианти за разрешаването му.

„Вече 10 години има постоянен  режим на водата, което в днешни дни е недопустимо“, коментира д-р Катя Попова. Инфраструктурата тук също е в окаяно състояние. При един по-обилен валеж  улиците се превръщат в реки и се  оформят наноси от кал. Крайно време е да решим тези проблеми“, бе категорична още д-р Попова.

На срещата  с жителите на селото народният представител обясни подробности около изготвянето на проекта за изграждането на така нужния водопровод и увери хората, че в най-скоро време той  да бъде стартиран. В село Буково хората се занимават предимно с отглеждане на животни и земеделие, а вода е нужна за всичко. Д-р Попова запозна  хората и с подробности от многобройните си срещи с представители на ПУДООС. След това заедно с кмета  на Буково - Али Баджаклъ огледаха  мястото, където предстои изграждането на пречиствателна станция.

 

< Назад