22.02.2019

Младежите от ГЕРБ Годеч посетиха Народното събрание по покана на депутата Васил Цветков

Младежите от ГЕРБ Годеч заедно с дванадесетокласниците от СУ „Проф. д-р Асен Златаров” посетиха Народното събрание по покана на Народният представител от ГЕРБ - София област Васил Цветков. В българския парламент младежите разговаряха, със зам.- председателя на ПП ГЕРБ и председател на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов. Той запозна младежите с новината за увеличението на средствата за България от Европейския съюз за следващия програмен период с близо 4 мрд. лв. Сподели пред тях също, че предстоящите избори ще са първите, в които те ще могат да упражнят своето право на глас и колко е важно да се гласува за подготвени хора, които да представляват достойно България в Европейския парламент и да защитават интересите на страната ни. Г- н Цветанов подчерта, че е важно младите хора да са активни и да се реализират успешно, защото именно те могат да предложат прогресивни идеи.

В рамките на днешното си посещение младежите се срещнаха с председателя на 44-то Народно събрание Цвета Караянчева, както и с Народните представители Галя Желязкова, Радостин Танев и Станислава Стоянова.

Г-жа Караянчева благодари на младежите за проявения от тях интерес да посетят законодателната институция и да се запознаят с работата на депутатите.  Председателят на Народното събрание насърчи младежите смело да следват мечтите си и да се гордеят с това, че са българи.

Заедно с младежите посещение в българския парламент направи и Общинският ръководител на ГЕРБ в Годеч и кмет на община Годеч Радослав Асенов.

 

 

< Назад