06.06.2019

ГЕРБ-София област направи анализ на резултатите от европейските избори

Областната структура на ГЕРБ в Софийска област проведе събрание, на което бяха обсъдени резултатите от провелите се избори за Европейски парламент на 26 май. Събранието се преведе в НЧ „Слънце 1879” в град Ихтиман и на него присътваха областният координатор на ГЕРБ-София област Галя Георгиева, народните представители от ГЕРБ Валентин Милушев, Васил Цветков и Мартин Тинчев, както и общинските ръководства и кметове на населени места от ГЕРБ.

„ГЕРБ е първа политическа сила в София област на тези избори с разлика от близо 8% пред БСП. Въпреки разразилата се компроматната война и непрестанното заливане с фалшиви новини от страна на нашите опоненти,  ние заедно успяхме да спечелим тези избори и да запазим лидерската си позиция”. С тези думи се обърна към присъстващите Галя Георгиева и  подчерта, че спечелването на евровота се дължи както на силната листа на ГЕРБ и СДС с водач Мария Габриел, така и на усърдната работа на местните структури.

На събранието бе направен разбор на резултатите от евровота по отделните общини. Бе дискутирана актуалната политическа обстановка в страната, както и предстоящите местни избори.

< Назад