24.05.2019

Кандидатът за евродепутат Илия Лазаров и народният представител Васил Цветков присъстваха на заключителното предизборно мероприятие на ГЕРБ в Костинброд

Кандидатът за представител на България в ЕП от листата на ГЕРБ и СДС Илия Лазаров и народният представител от ГЕРБ-София област Васил Цветков присъстваха на заключителното предизборно мероприятие, организирано от структурата на ГЕРБ-Костинброд. Събитието се проведе на обновения централен градски площад „Иван Вазов” в града. На него присъстваха oбщинският ръководител на ГЕРБ-Костинброд и кмет на село Петърч Борислав Борисов, кметът на община Костинброд Трайко Младенов, председателят на Общински съвет - Костинброд Атанас Тенев, зам.-кметовете на община Костинброд, общински съветници и кметове на населени места от ГЕРБ.

Кандидадът за евродепутат Илия Лазаров призова присъстващите да отидат до избирателните урни на 26 май въпреки почивните дни, защото изборът е важен както за цяла България, така и за целия Европейски съюз.

Народният представител Васил Цветков подчерта, че давайки гласа си за листата на ГЕРБ и СДС, ние избираме България да продължи по своя европейски път. „Да гласуваме за силна България в обединена Европа. Да гласуваме, за да имаме възможност да реализираме още инфраструктурни проекти благодарение на европейската солидарност. Да гласуваме с № 12 за 12-та победа на ГЕРБ!”, бяха заключителните думи на Цветков.

< Назад