30.01.2019

Евродепутатът Ева Майдел пред Жени ГЕРБ-София: Опасенията, че еврото ще ни направи по-бедни, са неоснователни

Опасенията, че приемането на еврото ще ни направи по-бедни, се неоснователни. Фактите показват, че влизането в еврозоната е много по-вероятно да доведе до засилване на икономическия растеж, вместо забавяне. Също така твърдението, че ще се повишат цените, е мит, който не се потвърждава от данните за някоя от последните държави, приели общата валута. Това заяви българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел пред над 60 членове на Жени ГЕРБ-София на 29 януари 2019г. в София.

„Част от силата на ГЕРБ идва от отношението към жените, които получават изключителни възможности за развитие на потенциала си. Дамската организация на ГЕРБ събира активни жени с разнородни професии, но обединени от желанието с личния си пример и обществено-полезната си дейност да допринесат за развитието на страната ни. Благодаря на председателя на ЖГЕРБ-София Ирина Йорданова за поканата и възможността да обсъдим актуални национални и европейски теми“, допълни Ева Майдел по време на продължилата близо 3 часа среща.

Събитието откри председателят на Жени ГЕРБ-София и член на Столичния общински съвет (СОС) Ирина Йорданова. Включиха се още народният представител и член на НИС на Жени ГЕРБ Милена Дамянова, Михаела Иванова от СОС и НИС на Младежи ГЕРБ, проф. Костадин Костадинов от Института по механика на БАН и Старейшини ГЕРБ-София, както и над 60 членове на Жени ГЕРБ-София.

< Назад