14.05.2014

Депутатът Стефан Господинов и членове на ръководството на ПП ГЕРБ Силистра бяха гости на празника на Дулово

Депутатът от ГЕРБ Стефан Господинов и членовете на областното и общинското ръководства на партията в Силистра се включиха в проявите, посветени на празника на град Дулово.

„Неслучайно е мястото на всеки един от вас в общата картина на този град, в неговата история, в неговото настояще и неговото бъдеще. Започвам с миналото и с историята, защото тя е залогът за нашето бъдеще. Но само историята и паметта не стигат и всеки един от вас знае, че днес, тук и сега е важно да искаме, да вярваме и да работим за достойните ни делници и мечти”, каза в приветствието си силистренският депутат.

Стефан Господинов подчерта, че празниците трябва да обединяват хората, а не да ги разделят. „Празникът на Дулово винаги ще ни напомня, че въпреки многобройните различия сме една общност”, посочи народният представител.

Като непрестанна борба за доброто на града и хората, които живеят в него, определи свършеното до тук и предстоящото занапред, кметът д-р Юксел Ахмед, който, подчертавайки важността на общите усилия на ръководството на общината и жителите на града, обеща на своите съграждани още по-добри дни за тях и техните семейства.


< Назад