08.07.2021

Валери Лачовски в село Рибен: Само ГЕРБ може да гарантира сигурност и обединение

„Само за два месеца служебното правителство показа, че когато няма стабилно управление, сигурността на малките и отдалечени населени места престава да бъде приоритет. Трябва да мислим за цялата област и страната отговорно и в перспектива, а не да предлагаме на хората политически скандали и интриги. Затова съм категоричен, че само ГЕРБ – СДС може да гарантира сигурност и обединение”, заяви на среща в Рибен кандидатът за народен представител и областен координатор на ГЕРБ-Плевен Валери Лачовски.
„Затова ние призоваваме да се върнем към реда и сигурността - за младите, за възрастните, за хората от средната възраст. С толкова много предизвикателства се справихме досега, ще се справим и с останалите. Ако ни се доверите, ще преодолеем заедно икономическите последствия и България ще продължи уверено напред по пътя на всички развити европейски страни. Сега е време за надграждане, не за рушене”, категоричен бе той.
„Нашата кауза е бъдещето на нашите деца, бъдеще в сигурност, ред и стабилност, за да могат те да останат в България, да живеят, да работят и да са щастливи. Родена съм и съм учила в Плевен, но от 11 години със семейството ми живея в село Телиш и това е моят сърдечен избор. Все повече млади хора избират да живеят на село, защото е по-спокойно и сигурно, затова ние от ГЕРБ – СДС обръщаме внимание и на проблемите в най-малките населени места в областта. Не се страхувайте, излезте и гласувайте за сигурността на селата ни на 11 юли с номер 5 в бюлетината”, призова Петя Митрашкова, втора в листата на ГЕРБ – СДС в Плевен.
На срещата присъстваха и кандидатите за народни представители Душко Душков, д-р Иван Малкодански и Мариана Бонджева, по покана на Мирослав Траянов, общински ръководител на ГЕРБ в Долна Митрополия и Георги Георгиев, кмет на село Рибен.

< Назад