02.10.2023

С молебени за здраве и успех ГЕРБ откри кампанията си в област Шумен

С молебен за здраве и успех ГЕРБ – Шумен откри кампанията си за предстоящите местни избори на 29-ти октомври. Кандидатът за кмет проф. Георги Колев, заедно с кандидатите за общински съветници, кандидатите за кметове на населените места от община Шумен и симпатизанти се събраха в църквата „Свети Райко Шуменски“ в кв. Тракия и бяха благословени от отец Пламен за сполука на техните дела в името на благото на хората.

Кандидатът за кмет проф. Георги Колев благодари за доверието, което му оказва партията, издигайки неговата личност, на кандидатите за кметове на населени места и за общински съветници с думите, че ще работи редом с тях като екип, така че в края на месец октомври ГЕРБ да се поздрави с победа. „Започваме една почтена кампания, в която да покажем, че ГЕРБ е европейска партия. На добър час и успех на нашия силен отбор!“, пожела проф. Колев.

„Убедена съм, че с кандидат като проф. Колев, който притежава административен и политически опит ще спечелим изборите и той ще бъде успешен кмет на Шумен, като ще надгражда извършеното от екипа на настоящия ни кмет Любомир Христов и ще работи за развитието на община Шумен, решавайки наболелите проблеми на хората, както от града и кварталите, така в малките населени места.“, заяви Ралица Тодорова – областен координатор на ГЕРБ – Шумен.

С благословия започна и кампанията на кандидатите за кметове, общински съветници и за кметове на малките населени места в общините Нови пазар, Каспичан и Смядово, където ГЕРБ се явява с пълни листи за общински съветници и кметове за всички населени места в съответната община.

Представянето на кандидатите за кметове, за общински съветници и за малки населени места предстои в общините Велики Преслав, Венец, Върбица и Каолиново.

< Назад