24.12.2013

С Коледен концерт, организиран от кмета на ГЕРБ Бенко Вълев, в Априлци посрещнаха Рождественските празници

С Коледен концерт надиграване и греяно вино в община Априлци поставиха началото на Рождественските празници. Под върховете на Марагидик се събраха всички танцови състави от читалищата, за да създадат неповторима атмосфера за жителите на града и общината. Домакин на събитието беше кв. Острец и НЧ "Бъдеще - 1894 година". Певческата група и танцовият състав "Русалии" бяха в основата на празненството. Сърцата на зрителите превзеха още танцова формация "Росна Росица", камерна танцова формация "Балкан", танцов състав "Настроение", танцова група "Балканджии".

Коледният концерт бе организиран от общината и кмета Бенко Вълев /ГЕРБ/, и подкрепен от много спомоществователи.

Народният представител от ГЕРБ Корнелия Маринова посети курортното градче, за да поздрави неговите жители и гости по повод настъпващите празници.

„Рождество Христово е не само граница във времето, то е тържество на духа и ново начало. В навечерието на този най-светъл, най-духовен празник ние от ГЕРБ ви пожелаваме здраве и мъдрост. Нека въпреки трудностите посрещнем Коледа с радост и добро настроение, а новата 2014 година да ни направи единни в общия ни стремеж към изконни ценности и истински морал“, обърна се към априлчани Маринова.


< Назад