16.10.2018

Ръководството на ГЕРБ – Пловдив област се срещна с актива на ГЕРБ в Куклен

Областният координатор на ГЕРБ-Пловдив област Георги Мараджиев, административният секретар Павел Гуджеров, народните представители д-р Христо Грудев и Запрян Янков, както и областните ръководители на Жени ГЕРБ – Евелина Апостолова и на Младежи ГЕРБ Владимир Пильов се срещнаха с актива на ГЕРБ – Куклен. Домакин бе общинският ръководител Пламен Гошев.
„Стремим се да сме близо до хората, да се срещаме очи в очи, за да чуем проблемите и да се опитаме да ги разрешим", каза Георги Мараджиев. По думите му предстоят важни избори и организациите трябва да са сплотени, добре организирани и активни. Мараджиев уточни, че Европейските избори  са тест за настроенията на хората и от тях зависи дали ще се ходи на местни избори. „Те са барометърът  за обществените нагласи и затова разчитаме на всички вас, да информирате хората колко много зависи от тях", допълни още областният координатор.
Думите му бяха подкрепени от Павел Гуджеров, който каза че в ГЕРБ са събрани единомислещи хора, които искат да подобрят живота на хората. Но за да се случват промените, ГЕРБ трябва да продължи да управлява, за да завърши започнатото. Той уточни, че когато и правителство, и местна власт работят в синхрон, тогава се случват видимите резултати в общините.
„Имаме шанс да  направим общините по-добро място за живеене и тогава, когато имаме председатели на общински съвети от ГЕРБ, които работят в синхрон с общинските съветници от ГЕРБ, както е в Куклен", допълни  народният представител д-р Христо Грудев.
„Трябва да сме щастливи, че правителството на ГЕРБ успява да осъществява поставените приоритети и да осигурява висок стандарт на живот", каза на свой ред народният представител Запрян Янков. По думите му всяка община си има специфика и трябва да се разчита на местните структури, които най-добре познават ситуацията. Той  изрази увереност, че в Куклен има шанс да бъдат спечелени местните избори, ако структурата е единна и е преодоляла проблемите.
Евелина Апостолова и Владимир Пильов също увериха, че вярват, че Куклен може да има кмет на ГЕРБ, ако и ЖГЕРБ и МГЕРБ работят активно и в синхрон. В заключение Георги Мараджиев призова организацията на ГЕРБ – Куклен да се справи с малките недоразумения и да излезе от проблемите по-силна и сплотена като гарантира своята и на цялото ръководство подкрепа.

< Назад