07.11.2019

Ръководството на ГЕРБ-Перник: Благодарим за подкрепата, ще продължим да отстояваме интересите на перничани както в парламента, така и на местно ниво

Благодарим на всички, които работят за каузата на ГЕРБ. Благодарим на хората, които ни гласуваха своето доверие на местните избори. Излизаме от тази битка по-силни от всякога. Това заяви народният представител д-р Александър Александров на пресконференция, в която беше направена равносметка за резултатите от местните избори. Той изрази мнение, че нито едно ръководство на община Перник не е правило толкова много за перничани, колкото Вяра Церовска и нейният екип. Жалко че някои от нашите съграждани не разбраха, какво се прави за тях и не го оцениха. Това заяви народният представител от област Перник д-р Александър Александров на пресконференция, в която беше направен анализ на изборните резултати в Перник. Той за пореден път подчерта, че ГЕРБ е отговорна партия, която винаги изпълнява обещаното и работата за доброто бъдеще на Перник ще продължи, както на централно, така и на местно ниво в Общинския съвет.„За мен ще бъде предизвикателство да участвам като областен управител и да наблюдавам като гражданин работата на новото управление на града с този многообразен общински съвет. Надявам се новият кмет да бъде диалогичен и да се вслушва в препоръките на гражданите и съветниците“ – заяви общинският ръководител на ГЕРБ-Перник Ирена Соколова. Тя представи статистика за доверието към политическата сила, от която става ясно че ГЕРБ е увеличила подкрепата си в сравнение с местните избори преди четири години.„Благодаря на областния координатор Вяра Церовска, на всичките кандидати за кметове и общински съветници, на цялата структура, за това, че през цялата кампания бяхме, както винаги близо до хората и заедно с тях във всяко едно населено място“, каза още Соколова.
Организационният секретар на ГЕРБ-Перник Владислав Караилиев благодари на всички перничани, които подкрепиха Вяра Церовска.„Преди 4 години всички хора знаеха финансовото състоянието на Община Перник и всички медии говореха за фалиралата Община. Днес оставяме община Перник подредена, община която е сравнително финансово стабилна, Община за която се обещава „по ускорено развитие”, с много ключови проекти, които ще променят облика на Перник, Проекти които са спечелени и с осигурено финансиране от държавата и общинския бюджет“, каза още той и допълни, че в личен план се гордее с всяко свое действие и управленско решение, което е взел като заместник кмет.„Привилегия на опозицията е да критикува силните си опоненти при определени партии с грозни внушения и откровени лъжи. Пожелавам на новия кмет да изпълни коректно всеки поет към перничани ангажимент, като започне с безплатните детски градини и ясли, например или пък общинското предприятие за сметоизвозване, което обещаваше!“, заяви Владислав Караилиев и сподели, че се оттегля от активната политиката.Секретарят на общинската структура Денислав Захариев също благодари на всички дали доверие на ГЕРБ.“Излязохме от този мандат с много високо вдигната глава. Може да видите изпълнението на бюджета на общината в края на годината, ще бъде изпълнен напълно“, каза още Захариев.„Показахме как се работи, мога само да пожелая на новите кметове да работят, така както нас“, отбеляза инж. Емил Костадинов.

< Назад