30.04.2018

Предприемачи и Жени ГЕРБ-Пловдив област бяха на работно посещение в Пирот

Предприемачи и Жени ГЕРБ-Пловдив област бяха на работно посещение в сръбския град Пирот, където обмениха опит и идеи. Групите бяха водени от областните ръководители на ПГЕРБ - Никола Христозов и на ЖГЕРБ - Евелина Апостолова.

„Благодарна съм на ПГЕРБ - Пловдив област, които организираха и осигуриха финансово срещата“, каза Апостолова. Тя изрази надежда, че и в бъдеще ще бъдат провеждани подобни съвместни срещи, чрез които да се популяризира управленската програма на правителството на Бойко Борисов и свършеното до момента.

„Ние вярваме, че само заедно можем да изпълним поетите от партия ГЕРБ ангажименти и само заедно можем да работим за реализиране приоритетите на правителството“, допълни Никола Христозов.

На срещата беше обсъдена политическата обстановка в страната, европредседателството, темата за Западните Балкани, която е много важна в рамките на Българското европредседателство, както и актуални теми и наболели проблеми и в двете структури. Представителите на ГЕРБ - Пловдив област имаха възможност да разгледат забележителностите в сръбския град и да съберат впечатления от живота в западната ни съседка.

< Назад