20.03.2017

Петя Аврамова: За нас властта е отговорност

„На 26 март вие трябва да направите своя избор за това кой да управлява България. За нас властта е отговорност и много работа. В последните две години го доказахме, като в този период за област Враца са осигурени  40 млн. лв. допълнителни целеви средства.” Това каза водачът на листата на ПП ГЕРБ инж. Петя Аврамова на среща с жители на с. Косталево. Тя уточни, че реализацията на голяма част от проектите предстои през тази година.

Благодарение на тези средства се ремонтират или бул. „Васил Кънчов” и пътя Враца – Криводол. Предстои да започне работа и за рехабилитация на пътя Враца – Леденика.

„Знаем, че не всички проблеми са решени и предстои още много работа, но смятаме че сме намерили верния път“, каза Петя Аврамова.

Тя представи и приоритетите на ГЕРБ за следващо управление. Сред тях са изграждането на четирилентов път Ботевград – Мездра, икономическа зона в областния град, рехабилитация на второкласната и третокласната пътна мрежа и справяне с битовата престъпност.

Кандидатът за народен представител Тодор Иванов беше категоричен, че с помощта на инвестициите, които могат да бъдат привлечени в региона много от младите хора ще се върнат да работят и живеят в област Враца.

Кметът на община Враца Калин Каменов заяви, че благодарение на комуникацията между различните власти много от проблемите на Косталево са решени или се работи за преодоляването им.

„Когато има и политическата подкрепа от народните представители и правителството на ГЕРБ, всички хора могат да видят добрите неща, които започват да се случват. Това ще продължи, ако съвместната подкрепа и партньорство, които имаме се запази. Затова Ви призовавам да гласувате доверие на кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ.  Това са хората, които са работили и ще продължат да работят за развитието на област Враца”, каза Калин Каменов.

Общинският ръководител на ГЕРБ – Враца Малина Николова отбеляза, че е важно да разпознаем хората, които ще работят за област Враца.

„Всичко което се случва е плод на усилията на Петя Аврамова, като народен представител и доброто й сътрудничество с кметовете в региона”, каза Малина Николова.

 

< Назад