26.09.2018

Oбластният координатор на ГЕРБ-Пловдив област Георги Мараджиев се срещна с представители на областните структури на СГЕРБ, ПГЕРБ, ЖГЕРБ и МГЕРБ

Oбластният координатор на ГЕРБ-Пловдив област Георги Мараджиев и новият административен секретар на ГЕРБ-Пловдив област Павел Гуджеров се срещнаха и разговаряха за проблемите и предстоящите инициативи с представителите на областните структури на Старейшини ГЕРБ, Предприемачи ГЕРБ, Жени ГЕРБ и Младежи ГЕРБ. По време на срещите беше обсъдена и готовността на структурите за предстоящите избори за Европейски парламент, както и местните избори през 2019 година.
„Залагам на приемствеността в работата, защото Розалин Петков остави една подредена и добре работеща структурата на ГЕРБ в нашата област", каза Георги Мараджиев. "Затова основната задача, която си поставяме е да надграждаме постигнатото и добрите резултати да не закъсняват. ГЕРБ в област Пловдив е водеща политическа сила и така трябва да остане", допълни Мараджиев. По думите му все повече млади хора се включват в структурите на ГЕРБ, което е много радващо, защото младите  винаги  предлагат нови идеи, инициативи и имат алтернативни предложения и виждания.
Областният координатор и административният секретар имаха среща и с общинските ръководства на ГЕРБ в общините в област Пловдив, както и с народните представители от ГЕРБ-Пловдив област Запрян Янков и Младен Шишков.
„Трябва да работим с всички сили, за да подобрим изборните резултати в областта.  Затова и започваме още сега подготовката за следващите местни избори през 2019 г., като имаме амбицията да ги спечелим отново", заяви на свой ред административният секретар Павел Гуджеров
От своя страна Георги Мараджиев бе категоричен, че трябва да продължи работата лице в лице в общините и трябва да се залага на ежедневните срещи с хората по места.
„Всички ние трябва да говорим и да чуем жителите на нашите общини. Само така могат да се усетят нагласите и настроенията на хората“, допълни още областният координатор на ГЕРБ-Пловдив област. "Чака ни много работа, трудното тепърва предстои, искам пълна мобилизация на структурите и отдаденост, нека покажем, че сме добре смазан екип, чиято цел е ГЕРБ да бъде първа политическа сила в област Пловдив", каза още той.

< Назад