17.10.2017

Народният представител Запрян Янков бе гост на честването на празника на специалните сили в Пловдив

Депутатът от ГЕРБ-Пловдив област Запрян Янков беше част от тържествата по случай празника на специалните сили в Пловдив. Мероприятието се състоя на площад „Централен“ пред Военния клуб. След приемането на тържествения строй командосите по традиция представиха  пред гостите бойни умения, въоръжение и снаряжение. След това официалните лица и  граждани поднесоха венци и цветя пред паметника на воините, изпълнили достойно дълга си.

На 18 октомври 1944 година е първата битка на Парашутната дружина през Втората световна война при Стражин. Затова денят е  обявен за официален празник на специалните сили.

По-рано народният  представител от ГЕРБ-Пловдив област се срещна с жители на Съединение, където проведе поредната си открита приемна. Той се запозна с проблемите на хората от района, в присъствието на кмета Атанас Балкански и общинските съветници от ГЕРБ. Като основен се очерта въпросът с липсата на детски и спортни площадки за младите хора от Съединение. Гимназията в града също има нужда от място за спорт, стана ясно по време на срещата. Имуществени неуредици и липсата на работа също бяха сред поставените проблеми. След срещата с жители на общината Запрян Янков поговори с представителите на ГЕРБ. Заедно обсъдиха  политическа обстановка и позицията на партията по актуални теми от последните дни.

< Назад