18.06.2018

Народният представител Пламен Нунев награди победителите в националния шампионат „Писта Русе“ 2018 г.

Народният представител от ГЕРБ – Русе Пламен Нунев награди победителите в отделните класове в поредния кръг от националния шампионат – затворен маршрут – „Писта Русе“ - 2018 г. Той поздрави организаторите в лицето на Росен Даскалов - председател на сдружение „Русе Кар Моторспорт“ и колегите от екипа му за отличното провеждане на състезанието, събрало близо 30 000 зрители, като отбеляза, че нашият град винаги се е гордеел с доброто си домакинство.

Зам.-кметът по устройство на територията в Община Русе инж. Димитър Наков и спонсори на събитието също имаха честта да наградят участниците в него.

Тази година в състезанието за първи път имаше отделен старт за купа „Лада“. Освен това, пистата в Русе е единствената в България, на която се провежда старт в Свободен клас. С награди бяха отличени още състезателите за „Купа Енеос“, Състезание „Спорт“ и „Туринг и Макс“. Почти 40 години „Писта Русе” заема значимо място в спортния календар на Русе и е от изключително значение за автомобилния спорт в България.

< Назад