20.10.2018

Народният представител Пламен Нунев и Росен Даскалов откриха работническата спартакиада в Русе

Народният представител от ГЕРБ – Русе Пламен Нунев и Росен Даскалов откриха работническата спартакиада в Русе. На събитието до Градския стадион присъства още Веселин Богданов – директор на ОП „Спортни имоти“, който връчи поздравителен адрес от името на кмета на Община Русе Пламен Стоилов.

„Приветствам инициативата. За пореден път тази спартакиада става реалност и аз съм тук, за да ви подкрепя. Пожелавам на всички успех!“, каза в приветствието си Нунев и допълни, че е подготвил специална награда за победителите в една от дисциплините.

Организатори на събитието са Община Русе и спортен клуб Ruse Car Motorsport. През тази година в спартакиадата са включени индивидуални и отборни състезания в няколко популярни спортни дисциплини. Съвместно със спартакиадата се провежда и ученически лекоатлетически трибой в две възрастови групи: 3 - 4 клас; 5 - 6 клас.

В работническата спартакиада вземат участие над 160 участници - 50 деца и 110 възрастни. 15 фирми се състезават в турнира като най-големите са БТБ, ВиК, Холлеман България и други.

 

 

< Назад