01.05.2019

Народният представител от ГЕРБ - Видин Владимир Тошев участва в туристически празник

Народният представител Владимир Тошев, кметът на Видин Огнян Ценков, общински съветници от ГЕРБ и представители на младежката структура на партията се включиха в туристически празник, организиран от ТД"Бонония", със съдействието на Община Видин. Празникът събра в местността "Божурица" любители на природата и позитивните емоции, които имаха възможност да участват в пейнтбол-състезания, да използват въжен трамвай и електрически велосипеди, да преминат по еко пътека и да участват в различни игри.

Владимир Тошев поздрави присъстващите над две хиляди видинчани и гости. "Щастлив съм, че мога да поздравя толкова усмихнати и позитивни хора на различна възраст. Благодаря на организаторите, които възродиха една прекрасна традиция - да отбелязваме заедно, в тази красива и обичана от всички видинчани местност, 1 май - Ден на труда и работническата солидарност", каза в своето приветствие народният представител Владимир Тошев. В рамките на празника Владимир Тошев подкрепи националната дарителска кампания за закупуване и предоставяне на сензори и трансмитери на всички нуждаещи се деца от България с Диабет Тип 1.

Председателят на ТД "Бонония" д-р Борислав Милчев поздрави двамата най-нови членове на туристическото дружество - народният представител Владимир Тошев и кметът на Видин Огнян Ценков

< Назад