26.06.2018

Народният представител Десислава Костадинова проведе приемен ден в Сърница

Народният представител от ГЕРБ-Пазарджик Десислава Костадинова проведе приемен ден в Сърница. Приемната премина при висок интерес от страна на местните жители. Те поставиха пред Костадинова проблеми, свързани с намирането на работа.

Те също така благодариха на правителството на Бойко Борисов и на министъра на вътрешните работи Валентин Радев за създаването на полицейски участък в най-новата община в област Пазарджик.

„Това е още един пример, че ГЕРБ изпълнява своите обещания. В Сърница вече ще има участък с 11 полицаи и денонощен патрул. Освен, че ще повиши сигурността в общината, това ще даде възможност тук, на място, да получавате административни услуги, вместо да пътувате до управлението във Велинград“, коментира Десислава Костадинова пред дошлите на приемната граждани.

След като приключи приемният ден, Десислава Костадинова разговаря с трима от общинските съветници от ГЕРБ, сред които и общинският председател на партията Мустафа Аликанов. Те обсъдиха текущи въпроси. Костадинова, която е и общински председател, сподели успешни практики от партийния живот на структурата в Пещера.

Десислава Костадинова гарантира подкрепата си за хората в община Сърница. В момента ГЕРБ има пет общински съветници в двупартийният Общински съвет.

< Назад