13.05.2017

Народните представители от ГЕРБ Светлана Ангелова и Андриан Райков поздравиха жителите на Две могили по повод празника на oбщината

Народните представители от ГЕРБ Светлана Ангелова и д-р Андриан Райков поздравиха жителите на Две могили по повод празника на oбщината. Те присъстваха на тържествен концерт на именитите български изпълнители на народна музика – певицата Валя Балканска и гайдаря Петър Янев, който се състоя тази вечер в Летния театър в град Две могили.

„Радваме се, че сме заедно в едни от най-дългоочакваните дни в календара на Две могили, които са изпълнени с настроение и нестихващи човешки надежди за по-добри дни.

През този управленски мандат се създават нови социални услуги за  населението, работи се за насърчаване на земеделието и животновъдството, насърчава се развитието на селския туризъм и пр. Безспорно е, че ще имате своите постижения, които ще определят живота ви занапред. Пример в това отношение са спечелени проекти за подобряване на инфраструктурата в населените места и други.

Успехите издигат вашето самочувствие, но задължават вас, ръководството на общината и нас като граждани да приемаме новите предизвикателства», заяви г-жа Ангелова пред множеството.

«Вярваме, че инициативите на кмета Божидар Борисов и неговия екип ще допринесат за подобряване условията за живот в общината. Убедни сме, че ще успеете, защото полагате усилия да се изпълняват поетите ангажименти, защото думите се превръщат в дела и най-вече, защото всеки от вас иска да живее в една по-добре уредена и модерна община», каза още г-жа Ангелова.

Събитието – част от четиридневното честване, бе уважено още от общински съветници от Две могили и региона, кметове на общини от областта, кметове на кметства и стотици местни жители. То продължи с изпълнения на талантливите деца от ЦПЛР – ОДК – Две могили.

< Назад