15.09.2017

Народните представители от ГЕРБ-Пловдив област Младен Шишков и Запрян Янков откриха учебната година в училища в Раковски и село Белащица

Народният представител от ГЕРБ-Пловдив област Младен Шишков бе почетен гост  на тържеството по повод 15 септември на ОУ „Христо Смирненски“ в Раковски. Той откри новата учебна година с пожеланието: “На добрър час, успешна и ползотворна учебна година, ученици и учители“. Шишков пожела  на учениците воля и успех в овладяването на знанията. Призова ги да бъдат дръзки и да отстояват мечтите си.

ОУ „Христо Смирненски“ в Раковски  е от училищата за пример. Това лято екип от преподаватели  от учебното заведение спечели проект на тема: „Ключови компетентности в училището от 21 век“ към Център за развитие на човешките ресурси по програма „Еразъм +“. Проектът е класиран на първо място от одобрените в страната.

От своя страна, депутатът от ГЕРБ Запрян Янков приветства ученици и учители за началото на учебната година в  училище „Пенчо Славейков“, село Белащица, община Родопи. Той прикани първокласниците смело да се впуснат в това предизвикателство. На най - нетърпеливите да влязат в класните стаи, той пожела да пристъпят прага на това училище без страх, защото игрите не свършват. Да бъдат с много ведри личица и с много доверие в класни ръководители! Да бъдат здрави и освен трудните уроци да имат и много хубави преживявания в класните стаи и много поводи за усмивки! „Пожелавам  на учениците една спокойна, спорна, успешна и вдъхновена нова учебна година! На родителите - да  отделят повече време на децата и да ги подкрепят безрезервно по пътя на знанието. На добър час!, завърши речта си народният представител.

< Назад