20.07.2019

Младежите от ГЕРБ-Димитровград ни върнаха в „Игрите на нашето детство”

В разгара на лятото членовете на Младежи ГЕРБ-Димитровград стартираха инициатива „Игрите на нашето детство”. Алеите на парк „Вапцаров” в Града на младостта бяха изрисувани с едни от най-любимите игри от детството на сегашните възрастни. Дама, шмайзер и щастливо подскачане бяха първите предизвикателства, както към най-малките, така и към онези, които са играли тези игри преди десетилетия.

„Игрите на нашето детство” е кампания, която младите политици от ГЕРБ ще продължат и през следващите седмици. Идеята е малчуганите и техните по-големи приятели да играят сред природата и да се забавляват с игри от времето, когато не само мама и тати, но и баба и дядо са били деца.

„Искаме децата да бъдат навън, да играят и да намират нови приятели, така както ние някога. Освен това , спомените за любимите игри ще изведат в парка и много вече пораснали деца. Така ще успеем да подарим забавни часове, както на децата, така и на родителите”,разказаха от МГЕРБ-Димитровград  и обещаха още изненади до края на слънчевото лято.

< Назад