05.11.2017

Младежи ГЕРБ организират политическа академия на тема „Десет години България в Европейския съюз - реални политики за страната и противодействие на спекулата“

Младежи ГЕРБ ще проведат двудневна Регионална академия на тема „Десет години България в Европейския съюз - реални политики за страната и противодействие на спекулата“. Форумът ще се проведе на 4 и 5 ноември в хотел “Божур” в Минерални бани, област Хасково, и се организира с подкрепата на фондация “Конрад Аденауер”. Основни гости и лектори на политическата академия ще бъдат зам.-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан Цветанов, ръководителят на бюрото на фондация  „Конрад Аденауер” в България Торстен Гайслер, председателят на МГЕРБ и зам.–министър на външните работи Георг Георгиев, евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел и Андрей Новаков, министърът на регионалното развитие Николай Нанков, зам.-председателят на 44-то Народно събрание Цвета Караянчева и областният координатор на ГЕРБ–Хасково и народен представител Делян Добрев. В двудневните дискусии ще участват още депутатите от ГЕРБ-Хасково Евгения Ангелова и д-р Георги Станков, областният управител на Хасково Станислав Дечев и областният координатор на МГЕРБ–Хасково Румен Стоянов.

 

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов ще открие форума на 4 ноември (събота) в 11:00 часа с лекция по темата „Политика на реалните решения. Държавническо мислене вместо компроматна война“. В дневния ред на младите политици са поставени още и темите „България на европейската сцена“ с основен лектор Ева Майдел и „Европа след Брекзит“ с лектор Андрей Новаков. Регионалният министър Николай Нанков ще представи възможностите за подобряване на инфраструктурата чрез финансиране от Европейския съюз, а за парламентарно измерение на европейското председателство ще говори зам.-председателят на Народното събрание Цвета Караянчева.

 

Областният лидер на ГЕРБ-Хасково Делян Добрев ще бъде основен лектор по темата „Важност и значение на развитието на капиталовите пазари в България“. На форума ще бъде разисквана и темата за важните въпроси за България в дневния ред на международната политика с Георг Георгиев. Председателят на МГЕРБ ще говори и за демографската и социална политика на страната.

 

< Назад