11.04.2017

МГЕРБ с инициатива за Великден в клуб на инвалида в Пловдив

В навечерието на Възкресение Христово младежите от МГЕРБ в Пловдив-град за трета поредна година се срещнаха с членовете на Клуба на инвалида за социални контакти на сляпо-глухите и интеграция на хората с увреждания в пловдивския район „Централен“.

На Велики вторник в Културния дом на ул. "Ландос" № 24 момичетата и момчетата от ПП ГЕРБ поздравиха своите приятели от Клуба с предстоящите светли празници и по традиция им занесоха козунаци.

„Ние от МГЕРБ сме млади и обществено ангажирани хора. За това Вашите проблеми не са ни чужди и знаем колко важно да споделиш с приятели и делника, и празника.  Желаем Ви здраве и светли християнски празници“, заяви Мирослав Тенев от ръководството на младежката структура на ГЕРБ в Пловдив.

От своя страна председателят на  Клуба на инвалида за социални контакти на сляпо-глухите и интеграция на хората с увреждания в район „Централен“ Елена Атанасова връчи благодарствено писмо на младежите и изрази надежда, че сътрудничеството между МГЕРБ и членовете на Клуба ще продължи и в бъдеще.

< Назад