15.03.2023

Красимир Вълчев: Трябва да спасим България от фалшивата „промяна“

Председателят на Общинския предизборен щаб в Казанлък Борис Кърчев представи кандидатите за народни представители на ГЕРБ – СДС в Старозагорски избирателен район пред членове и симпатизанти в Културно-информационния център в Града на розите. „Всеки един кандидат от нашата листа заслужава подкрепата на хората, защото те са доказани специалисти в своите професионални общности и има какво да дадат от себе си, за да бъде България отново стабилна“ – обърна се към присъстващите Борис Кърчев.

„През 2022 г. за първи път през последните 24 години в България има реално намаление на покупателната способност, защото ни застигна „промяната“. Тези хора дойдоха с лъжи, повярваха, че могат да се скрият зад тях и да направят най-големите безобразия. Извършиха огромна кражба – тази с горивата – 300 млн. лева на месец. Към тази сума прибавяме още 150 млн. лева за посредниците при газовите доставки“ – заяви водачът на листата Красимир Вълчев. Той припомни, че правителството на Кирил Петков умишлено е „изтървало“ момента, в който е трябвало да пресече рекордната инфлация чрез компенсации на бизнеса за високите сметки за ток, защото за това няма посредници.

„Тези хора са готови да разрушат държавата заради собствения си политически успех и алчност и те почти го направиха. Реално в момента два пъти се харчи за сметка на бъдещето, на децата – един път, защото го правим назаем, и втори – ще се наложи да се отрежат инвестиции за образование и за инфраструктура“ – коментира Красимир Вълчев. Той акцентира, че мисията на ГЕРБ – СДС е да спаси България от фалшивата „промяна“ и популизма, които вкараха страната ни в спирала от кризи.

„Не случайно каузата ни е „Марица изток“ е България!“. Затварянето на комплекса, което с подписа си Асен Василев се ангажира срещу изграждане на завод за батерии, не е локален проблем, а национален. Благодарение на минно-енергийния комплекс страната ни изнася електроенергия и бизнесът получава компенсации за скъпия ток. Ако ги нямаше, голямата част от предприятията щяха да фалират“ – категоричен е Красимир Вълчев.

„Коалиция ГЕРБ – СДС е готова да поеме ангажимента да управлява държавата в тази трудна ситуация, защото хората са важни. Всеки един от нас влиза в магазин и вижда как стремглаво растат цените. Ние можем да възстановим стабилността на държавата“ – заяви кандидатът за народен представител Маноил Манев.

„ГЕРБ – СДС е единствената политическа формация, която може да състави стабилно правителство, да върне предвидимостта и спокойствието сред бизнеса и хората. Да излезем на 2 април и с разум да гласуваме с № 2 в бюлетината“ – призова кандидатът за народен представител Илиана Жекова.

< Назад