03.10.2023

Калин Каменов: Благодарността на хората ме мотивира и днес вървим към третата победа

ГЕРБ откри предизборната си кампания във Враца с молебен за здраве и успехи в храм „Свети Николай“. Лично Негово Високопреосвещенство Врачански митрополит Григорий благослови кандидатите на старта на предизборната надпревара за местния вот на 29 октомври.

Водачът на листата и кмет на Враца Калин Каменов, кандидатите за кметове на населени места и за общински съветници получиха подкрепата на народните представители Красен Кръстев и Мартин Харизанов, на представителите на бизнеса, на десетки общественици и граждани по време на официалното представяне.

“Благодарността в очите на хората е най-силната мотивация, заради която се  кандидатирам за трети мандат. Това ми дава сила да продължа в трудните моменти, които не са никак малко. Не се отказвам и продължавам, защото обичам Враца”, заяви  Калин Каменов.
Той определи постигнатото развитие на града и населените места като резултат от последователни усилия. “Ние не работим на парче и не обещаваме невъзможни неща, защото знаем, че доверието, което ни давате, ни задължава да изпълним обещаното. Нашите опоненти може да обещават много - защото знаят, че няма да управляват. Проблемите на Враца не се решават нито за 7 дни, нито пък за 7 години. Важен е обаче корективът и обратната връзка. Хората изискват от нас да продължим с обновяването на кварталите и улиците, защото са убедени, че ние можем да го постигнем”, акцентира Калин Каменов по време на откриването на предизборната кампания.
Той се обърна към кандидатите за кметове и за общински съветници с посланието да няма разделение между хората, независимо дали те ги подкрепят или не.
”Високият процент, който постигнахме като изборна победа преди четири години е огромно задължение.Трябва да успеем да ангажираме и да станат наши приятели хората, които не ни харесват, за да разберат, че са сбъркали в преценката си. Така правят мъдрите - прощават. Те остават в историята, тези, които са направили нещо за града или за населеното място”, подчерта Калин Каменов.
Кандидатите за общински съветници на ГЕРБ са представители на всички сфери на обществения живот, голяма част от листата е обновена с млади хора. Калин Каменов акцентира върху новите лица в кандидатурите за кметове на кметства. В Чирен, Каменов разчита на Силвия Христова, в Лиляче - на Росен Петков, на Калин Младенов в Бели Извор, във Власатица на Теменужка Илиева и на Теодора Игнатова за село Паволче. “В Голямо Пещене Тодор Тодоров вече е избран за кмет, тъй като няма опонент и е сигурен победител в изборите”, заяви Каменов.
По време на официалното представяне на листите от общински съветници и кметове, Калин Каменов отбеляза основните приоритети за следващия управленски мандат и предстоящите инвестиции в спортната, социалната и обществена инфраструктура.
“Искаме Враца да е чист, зелен и добре благоустроен град. Това зависи от всички нас и ако ние сме достатъчно амбицирани да работим за нашите градове и села - ще се получи! Ние трябва да бъдем примера за хората около нас! Градът е такъв, какъвто ние го направим!”, добави  Каменов.
Народният представител и областен координатор на ГЕРБ - Враца Красен Кръстев подкрепи кандидатите за местното самоуправление.
”Политиката е принцип на обединение в името на интересите на хората. Да си пожелаем успех и да се поздравим с победата с номер за кмет на Община Враца Калин Каменов, за кметовете на кметства и общински съветници”, категоричен беше Красен Кръстев.
Народният представител Мартин Харизанов отбеляза преимуществата на града и общината, като акцентира върху възможностите за развитието им. “Кметът Калин Каменов и неговият екип, кметовете на населени места и общинските съветници са най-подготвените личности, които могат да разгърнат потенциала на този регион и аз съм сигурен в техния успех”, заяви Мартин Харизанов.

< Назад