23.10.2019

Живко Тодоров, кандидат за кмет на Стара Загора от ГЕРБ: Работим така, че през следващите 4 години да осигурим повече средства за Общината, за да има респективно повече и за селата ни

Кандидатът за кмет на Стара Загора от ГЕРБ Живко Тодоров присъства на събрание в с. Хрищени – най-голямото село в общината. Радка Желева се кандидатира за пети пореден мандат на чело на кметството. „Когато човек честно и достойно се изправя пред всички с делата си, мандатите и възрастта нямат значение. За това днес заставам пред вас, за да поискам доверието ви. Живко Тодоров е човек на действието. Той не дава обещания, които не изпълнява. С гордост заявявам, че съм част от неговия екип“, каза Радка Желева. Тя направи кратък отчет на извършеното през последните четири години и благодари на Живко Тодоров за подкрепата и доверието към нея.

„Община Стара Загора е помогнала много на Хрищени. Най-вече за инфраструктурата - ул. „Хрищян войвода“ е почти завършена, ул. „Славянска“ и ул. „Глуханя“ се ремонтират, отворихме и нова улица през този мандат. Успяхме да изградим частично тротоар до индустриалната част на града – поради близостта на селото до Стара Загора много хора избират да се придвижват пеша“. Кандидатът за кмет на кметство с. Хрищени изрази специална благодарност към Николай Диков, който към момента е водач на листата на ГЕРБ за общински съветници, а като действащ такъв е бил отговорник за селото, и е направил много за благоустрояването на Хрищени. „Много се гордеем с ремонта на читалището, истинско удоволствие е да развиваме културна дейност там“, сподели още Радка Желева. Пред кандидата за кмет на община хрищенци заявиха нужда от табели, пътна маркировка и нови осветителни тела.

„Хрищени има късмет с кмет като нея. Тя е отговорна и работлива. Кабинетът й е винаги отворен. Важно е кой ще свърши работа, кой ще помага на жителите. Заедно сме гарант, че това, което Радка Желева е заложила в платформата си, ще бъде изпълнено. В Стара Загора работим така, че през следващите четири години да осигурим повече средства за Общината, за да има респективно повече и за селата“ – категоричен бе Живко Тодоров, който обясни невъзможността на старозагорските села да се възползват от европейски програми за развитие на селските райони, тъй като Общината ни е от т.нар. „градски тип“.

Заедно работим за Стара Загора! #43

 

< Назад