19.03.2024

Жени ГЕРБ-Пазарджик с мартенско събитие в Пазарджик

Жени ГЕРБ-Пазарджик отбелязаха месец март - месецът на дамите, с изложба в областния град.
Събитието се проведе в галерия „Георги Машев” в гр. Пазарджик, където дамите разгледаха настоящата изложба от Дружеството на пазарджишките художници. Изложбата изцяло с женски образи е озаглавена „Женският образ - детайл и усещане”. На нея присъства художничката Елена Манчорова, която е автор на част от творбите. Срещата се организира от женската организация на ГЕРБ-Пазарджик, в лицето на областния координатор Лозана Василева, Лидия Панайотова - член на НИС на ЖГЕРБ и общинския ръководител на ЖГЕРБ-Пазарджик Марияна Полизанова, присъстваха и още гости. Народният представител Екатерина Захариева и областният управител Валентина Кайтазова уважиха събитието, а специален гост бе и председателят на Жени ГЕРБ - Екатерина Йорданова.
Срещата на дамите имаше за цел да популяризира и насърчи развитието на културата и изкуството и бе широко отразена от настоящи членове на женската организация на ГЕРБ в Пазарджик и не само. Гинче Караминова, секретар на ГЕРБ-Пазарджик, беше също сред дългогодишните представители на Политическа партия ГЕРБ от Пазарджик, които присъстваха.
В приятна атмосфера и съдържателни разговори, дамите отбелязаха празничния месец и настъпващата пролет - сезон на усмивки и топлина.

< Назад