12.02.2024

ГЕРБ - ВРАЦА РЕГИСТРИРА КАНДИДАТА СИ ЗА КМЕТ НА КМЕТСТВО ПАВОЛЧЕ В ОИК

Петрана Ангелкова е кандидатът на ГЕРБ за кмет на Паволче. Днес областният координатор на партията във Враца Красен Кръстев и председателят на Общински съвет - Враца Владимир Христов внесоха документите за регистрацията й в Общинската избирателна комисия за предстоящия на 10 март частичен местен вот.

          Петрана Ангелкова е магистър по клетъчна биология от ПУ “Паисий Хилендарски”, специалист от Института по биофизика на БАН, а към момента работи като главен експерт “Генетична лаборатория”.

Своята подкрепа към кандидата на ГЕРБ днес изразиха кметът на Общината Калин Каменов, общински съветници и членове на структурата.

Народният представител и областен координатор Красен Кръстев увери, че освен висока експертиза, Петрана Ангелкова има хъс, желание и увереност да разреши проблемите, които вълнуват хората в родното й село Паволче. 

“Най-ценното, което тя притежава, е тяхното доверие. Сигурни сме в нейната победа, защото жителите на кметство Паволче заслужават да имат образован и грижовен кмет, който да отстоява техните интереси и най-вече с отговорност да поеме поста, за да изпълни значимото. Убеден съм, че познавайки важните за общността казуси, заедно ще намерим правилните решения, поставяйки на преден план ангажимента към всеки един жител”, заяви още Кръстев.

Той акцентира, че от съществено значение за работата й е синхронът с местната власт, общинския кмет и ръководство, сътрудничеството с общинските съветници, с народните представители, затова силната подкрепа е и пряка възможност да се продължи благоустрояването на населеното място. 

“Вярвам, че същевременно с това, като наследник на село с богати традиции, тя ще се посвети и на всички добри каузи, които да бъдат пример за жителите му”, добави в заключение Красен Кръстев. 

 

< Назад