16.02.2019

ГЕРБ - Владиславово подкрепи благотворителна кауза

Организацията на ГЕРБ във варненския район „Владислав Варненчик” подкрепи кампания в помощ на млада жена, която се нуждае от спешна бъбречна трансплантация. Средства за необходимата операция днес се събират на благотворителен кулинарен базар в Социалната чайна във Варна.

Общинският съветник от ГЕРБ Марица Гърдева участва в базара с домашно приготвени банички и солени мъфини, а по инициатива на ръководителя на ГЕРБ-Владиславово и кмет на района Николай Костадинов членове на партийната организация също подкрепиха каузата и помогнаха със средства за Тони. Закупените сладкиши и питка пък бяха дарени на Кризисния център за жертви на насилие и трафик на хора към фондация „SOS семейства в риск”, където в момента са настанени пет жени и четири деца.

„Предаваме нататък доброто и вярваме, че позитивната енергия на всички участници в благотворителната кампания ще даде сили на Тони да се пребори с тежкото заболяване”, коментира Марица Гърдева, председател на групата на ГЕРБ във варненския Общински съвет.

Кулинарният базар в помощ на Тони продължава и утре.

 

< Назад