11.06.2019

ГЕРБ – Видин направи анализ на резултатите от европейските избори

Срещите с хората, диалогът, позитивните послания – това отличава партия ГЕРБ. Така трябва да продължим. Отминалите европейски избори показаха още веднъж, че хората не подкрепят омразата, агресивното говорене и злепоставянето на опонентите на всяка цена. ГЕРБ отново доказа, че има подкрепата на българските граждани. Бяхме искрени, не скрихме грешките си, поехме отговорност и продължаваме напред. Това каза областният координатор на ГЕРБ – Видин и народен представител Владимир Тошев, който присъства на събрание на общинската организация на партията във Видин.

По време на събранието бяха обсъдени резултатите от изборите за членове на Европейския парламент на 26 май. ГЕРБ е първа политическа сила в община Видин. Въпреки тежката обстановка, ние постигнахме един добър резултат, защото нашите кандидати показаха компетентност, експертиза и бяха сред хората не за да замерят опонентите ни с компромати, а за да представят политики и да водят диалог по европейски теми. Като общински ръководител на ГЕРБ  в община Видин, благодаря на всички, които ни подкрепиха. Благодаря на всички членове и симпатизанти на нашата партия за активната работа сред хората, благодарение на която имаме сериозен ръст на подкрепата за нас в населените места в община Видин. Победихме в населени места, които до този момент са били крепости на БСП. Добрата ни работа трябва да продължи и в никакъв случай не трябва да прекъсваме връзката си с хората. С тези думи се обърна към присъстващите общинският ръководител Огнян Ценков. Той подчерта, че резултатите от евровота в община Видин са добра основа, от която тръгваме за предстоящите местни избори.

На събранието, в което участваха общинското ръководство на ГЕРБ – Видин, представители на съсловните организации на партията, общински съветници и кметовете на кметства от ГЕРБ, бе направен разбор на изборните резултати във всички населени места в община Видин. „Това, с което винаги съм се гордял като общински ръководител е нашата екипна работа. Винаги сме били отбор, който се стреми към победата с честна игра и много работа”, категоричен бе Огнян Ценков.

 

 

< Назад