23.03.2017

Генерал Попов в Пловдивско: „Български генерал битка не е губил“

„Генерал Попов, вярваме Ви и ще гласуваме за Вас. Убедени сме, че ГЕРБ ще победи на тези избори.“ С тези думи се обърнаха към  водача на листата на ГЕРБ - Пловдив област ген. Константин Попов към хората от с. Оризари, Куртово Конаре, Ново село, Устина, Кричим и Перущица. „Български генерал битка не е губил“, отсече той.

На срещите с жители и симпатизанти присъстваха и кандидатите за народни представители Евелина Апостолова, Валя Хаджиева, Запрян Янков, Илия Цветков, Мария Вълканова и Владимир Пильов. „Дошли сме, за да ни видите лично, а не да ни избирате по снимките, каза генерал Попов. ГЕРБ стабилизира икономиката, която сега започна да работи за хората. На база икономическия растеж ще бъдат увеличени доходите“, припомни той.  Водачът на листата на ГЕРБ - Пловдив област посочи акцентите в управленската програма на ГЕРБ – дуалното образование, което съвместно с бизнеса ще обучава ученици според спецификата на региона, електронна здравна карта, която ще спре източването на Здравната каса, видеонаблюдение и полицай във всяко село и продължаване на изграждането на инфраструктура и в малките населени места. Генерал Попов сравни правителствата на Пламен Орешарски и на Бойко Борисов. При първото дефицитът е бил 5 %, а при второто – не само че няма такъв, но има и 3, 5 на сто икономически растеж, отбеляза генералът. Кандидатът за народен представител Евелина Апостолова  каза, че промените в образованието, които ГЕРБ иска да направи, са за децата на всички нас.

„Апелирам да гласувате на 26-ти март с бюлетина №11 за ГЕРБ и за водача на листата на ГЕРБ - Пловдив област ген. Константин Попов, който застава зад нас с авторитета си, призова Апостолова. Кандидатът за народен представител Валентина Хаджиева подчерта, че хората в листата са честни и почтени и готови да работят за видими резултати и добри решения. „От  Народното събрание зависи всеки един закон, така че не е без значение в чии ръце ще бъде управлението на цялата държава“, изтъкна Хаджиева. Кандидатът за народен представител Запрян Янков обяви, че водачът на отбора на ГЕРБ Пловдив област генерал Попов е първокласен ръководител и доказал се професионалист.„Не сме ви подвели и излъгали досега, винаги ще работим във ваша полза, управлението на ГЕРБ внася стабилност и увереност, затова на 26-ти март ни покрепете с бюлетина №11“, призова Янков.

Успех на изборите пожела на генерал Попов и кандидатите за народни представители г-жа Стоянова от с. Устина.

„Вярвам, че ГЕРБ ще победи. Пожелавам на всички кандидати успех и поне веднъж в годината да идват в селото, каза още тя и изпрати с домашна баница водача на листата на ГЕРБ.

 

< Назад