03.06.2021

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел организира онлайн дискусия на тема „България след Covid19 – възстановяване и развитие“

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП и председател на Международното Европейско движение Ева Майдел организира онлайн дискусия на тема „България след Covid19 – възстановяване и развитие“. Събитието ще се проведе на 3 юни – четвъртък, от 10:00 ч. българско време в платформата Zoom и може да бъде наблюдавано на интернет адрес:

https://www.facebook.com/events/163119549104113

 Участие в дискусията ще вземат заместник-председателите на ГЕРБ Томислав Дончев и Даниел Митов, областните координатори на ГЕРБ в Добрич и Хасково – Деница Сачева и Делян Добрев, зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ в 45-то Народно събрание Тома Биков и кметът на Габрово и председател на българската делегация в Комитета на регионите Таня Христова.

Сред обсъжданите теми във форума ще бъдат как Европейската зелена сделка ще доведе до квантов скок за икономиката ни, пътят след кризата на България в Европа 2030, възможностите за подкрепа на бизнеса и общините, както и анализ на актуалната политическа обстановка в България и Европа.

< Назад