17.11.2017

Евродепутатът Емил Радев и народните представители Даниела Димитрова и Пламен Манушев дариха лаптоп на библиотеката в Шабла

Лаптоп за нуждите на библиотеката към Народно читалище „Зора 1894 г.“ в Шабла подариха евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев и народните представители от ГЕРБ-Добрич Даниела Димитрова и вицеадмирал Пламен Манушев.
Дарението бе връчено от представителя на евродепутата Олга Пейчева и общинския клубен ръководител на ГЕРБ в Шабла Живко Спасов по време на тържествен концерт. С него бяха отбелязани 123 години от създаването на читалището в Шабла, както и 35-годишнината на Градския духов оркестър с ръководител Панко Добрев.
Събитието беше и част от информационната кампания във връзка с 10 години от членството на България в Европейския съюз и председателството на Съвета на Европейския съюз през 2018 година. Лаптопът получи председателят на читалището Даниела Кючукова.
От името на евродепутата Емил Радев и народните и народните представители Даниела Димитрова и вицеадмирал Пламен Манушев бяха връчени поздравителни адреси до читалищните дейци и музикантите от духовия оркестър.


< Назад