15.05.2015

Депутатът от ГЕРБ д-р Петър Беков бе гост на 80-годишния юбилей на Професионална гимназия „Никола Димов" в Пирдоп

Народният представител от ГЕРБ д-р Петър Беков бе гост на тържественото честване на 80-годишния юбилей на Професионална гимназия по туризъм и хранителни технологии "проф. Никола Димов"-гр. Пирдоп. Събитието се проведе  в салона на читалище "Напредък"-гр. Пирдоп.

„В 80-годишната си история ПГТХТ „проф. Никола Димов“ се е превърнало в емблематично място, в което децата от София област получават най-доброто образование“, заяви народният представител д-р Петър Беков. Той благодари на педагогическия колектив за родолюбието и гражданската съвест, с които изпълнявате своята отговорна мисия. „Уверен съм в доброто бъдеще на всички Ваши възпитаници и вярвам, че те ще  се реализират успешно като граждани на Европа и ще прославят името на България по света!“, подчерта Беков.

Структурата на ПП ГЕРБ в Пирдоп изрази увереност, че  и занапред всички възпитаници на  ПГТХТ „ проф. Никола Димов“ ще продължат  да се съизмерват с най-добрите и да се нареждате сред първите. „ Благодарим на всички учители за  професионализмът и творчество, за  нестихващия им ентусиазъм, за  всеотдайния им труд и грижи за бъдещето на държавата ни – децата!“, заявиха представителите на ГЕРБ в Пирдоп.

 

 

 

< Назад