18.04.2019

Цветанов в Любимец: Резултатите от европейските избори ще дадат оценка за работата на кандидатите за кметове и общински съветници по места

Резултатите от европейските избори ще дадат оценка за работата на кандидатите за кметове и общински съветници по места. По време на предизборната кампания ние няма да отговаряме на агресията на нашите опоненти с агресия, а ще се стремим да показваме на хората какво сме направили и какви са целите ни занапред. Това заяви зам.-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов днес в Любимец по време на среща с жители на общината и със симпатизанти на ГЕРБ.

„Добър резултат на ГЕРБ на европейските избори ще даде възможност българските градове и села да продължат да се развиват. Европейската политика означава солидарност и местната власт трябва да влага цялата си енергия в реализирането на различни проекти, които подобряват средата за живот“, подчерта Цветанов. По думите му според последните проучвания ЕНП отново ще има най-много евродепутати, а председател на ЕК ще бъде големият приятел на България Манфред Вебер. „Той е политик, за когото сигурността е тема номер 1, а това е много важно за България и конкретно за Хасковска област. Ето защо ние трябва да бъдем част от голямото семейство на ЕНП и да вкараме в ЕП хора, които имат нужния опит, капацитет и авторитет да защитават националните ни интереси“, сподели председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ.

Цветан Цветанов благодари на депутатите от ГЕРБ-Хасково за активната им работа лице в лице с хората, както и на областния координатор на ГЕРБ Делян Добрев за идеята и модела на работа на програмата за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради. „Тази програма единодушно се оценява като успешна, а доказателство за това е желанието на хората тя да продължи“, обясни той.

Кметът на Любимец Анастас Анастасов съобщи, че за последните 3 години в общината са усвоени 3,5 млн. лв. държавни средства. Те са инвестирани в изграждането, ремонта и рехабилитацията на важни инфраструктурни обекти.

 

< Назад