13.03.2017

Цвета Караянчева в родопското село Падина: Постигнахме икономически ръст, който ни позволява да вдигнем доходите

Водачът на листата на ПП ГЕРБ в Кърджали Цвета Караянчева и кандидатите за народни представители д-р Адам Персенски, Дамян Кьосев, Венета Добрева и Мехмед Хасан се срещнаха с жители на село Бял Извор, община Ардино, които ги посрещнаха изключително сърдечно и им благодариха за усилията, положени  за региона от двете правителства на Бойко Борисов.„Имаме ръст на икономиката, който позволява да увеличим доходите и ще го направим през следващия управленски мандат“ изтъкна Караянчева. Хората бяха категорични, че д-р Адам Персенски, доскоро заместник-министър на здравеопазването, е съумял да защити общинските болници и в частност тази в Ардино, откъдето е родом. „Смея да твърдя, че за времето, в което бях зам.-министър те са получили много повече пари за медицинска дейност  от предходните години“, подчерта Персенски.

 

Дамян Кьосев, трети в листата на ГЕРБ и шеф на дирекция „Аграрно развитие" в ОД „Земеделие", заяви, че ДПС и БСП ощетяват земеделските производители и животновъди в района и не отстояват правата им.

Венета Добрева,  пета в листата, не пропусна да отбележи, че благодарение на ГЕРБ има пари за разширяване на спешния център в Крумовград и, че това е единствената партия, която прави всичко възможно да разкрива нови и да запази съществуващите детски градини и училища в регион. „Борим се за всяко школо, което ДПС иска да закрие", категорична бе тя.

 

„Изключително съм благодарна на жителите на село Бял Извор, че оценяват всичко, което правя за тях и за областта. Радвам се, че всички са обединени около тезата, че за да продължим развитието на региона, на 26 март ще гласуват с бюлетина номер 11“, заключи Цвета Караянчева.

 

< Назад