18.09.2023

ГЕРБ - Благоевград се регистрира за участие на предстоящите избори за общински съветници и кметове

ПП ГЕРБ - Благоевград се регистрира за участие на предстоящите избори за общински съветници и кметове. Документите в Общинската избирателна комисия подадоха общинският ръководител на ПП ГЕРБ Даниела Савеклиева, общинският организационен секретар на партията Христо Ангелов и областният координатор на МГЕРБ-Благоевград Александър Петков. ГЕРБ ще участва в местните избори с пълна листа от кандидати за общински съветници.

 

„Победата на ГЕРБ на предстоящите избори ще бъде безспорна, защото издигаме качествени кандидати, хора с професионален опит и с ясна визия как да се развиват Благоевград и населените места в общината", заяви след регистрацията Даниела Савеклиева. Тя подчерта, че както винаги до сега ПП ГЕРБ ще води позитивна кампания с конкретни послания към избирателите. Христо Ангелов допълни, че целите, които са си поставили кандидатите на ГЕРБ са реалистични и изпълними.

 

"Между кандидатите ще намерят място много млади хора, с модерно виждане и хъс за успехи.", каза след регистрацията Александър Петков.

< Назад