22.05.2019

Цветанов: Промяната в Девин се дължи на добрата местна власт, европейската солидарност и правителството на премиера Борисов

Постигнатото в Девин е благодарение на отличната работа на общинската администрация начело с кмета Красимир Даскалов, на европейската солидарност и на стабилното правителство, заяви зам.-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов в Девин. Той посети наскоро разкрит със съдействието на Общината шивашки цех. В срещата с работниците участваха кандидатите за членове на ЕП Андрей Новаков, Асим Адемов и Марин Захариев, а също така бившият евродепутат Владимир Уручев, председателят на Парламентарната група на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова и областният ръководител на ГЕРБ в Смолян Николай Мелемов. Преди това те разговаряха с граждани по центъра на населеното място.

По думите на Цветанов програмата за санирането е изключително полезна както за отделните домакинства, така и за опазването на околната среда.

„Тази програма стига директно до хората и чувствително намалява сметките им“, посочи зам.-председателят на ГЕРБ и обясни, че в момента се прави сериозен анализ, за да се намери най-добрият начин за продължението й. Цветанов допълни, че когото и да са питали в Девин – всеки казва, че е доволен от кмета Даскалов.

< Назад