13.01.2024

Асим Адемов: Авторитетът на България в Европейския съюз се дължи изцяло на успешната политика, с която ПП ГЕРБ управляваше страна ни!

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов присъства на среща с членове и симпатизанти на партията в столичния район "Люлин", където се обсъдиха актуални теми за развитието на София и страната.

Събитието бе организирано oт зам.-областния управител на София и координатор на ПП ГЕРБ за район "Люлин" - Стефан Арсов. На срещата присъстваха и народният представител Христо Гаджев, общинският съветник Екатерина Йорданова, дългогодишният кмет на Люлин Милко Младенов, областният координатор на ГЕРБ-София Даниела Райчева, както и членове и симпатизанти на партията.

В разговорите бяха засегнати ключови теми за промените в София и загубата на ПП ГЕРБ в столичния град след последните избори.

Асим Адемов сподели своите мисли за активната роля на младите хора във възстановяването на структурите на партията в София. Той подчерта необходимостта от все по-силното присъствие на ГЕРБ в социалните мрежи, разговорите и колко важно е хората да правят разлика между реално свърешаната работа при упрвалението на ГЕРБ и празните приказки, с които боравят останалите партии, които нямат готовност за реално управление, а единствено разчитат на негативна кампания, която лесно достига до хората.

Важен фокус беше и върху партийната сглобка при управлението на страната. Адемов подчерта ролята на ГЕРБ като ключова сила, способна да контролира изцяло политиката на страната ни.

Адемов заяви, че европейските депутати също ще участват активно в срещите лице в лице с жителите на София, защото ГЕРБ е достоен представител на Европейската народна партия и винаги е била близо до хората. По думите на Адемов българските граждани имат нужда от откровен разговор по темите, свързани с членството ни в Европейския съюз, Шенген и предстоящите избори за Европейски парламент, за да не стават жертви на фалшиви новини от страна на популистки партии.

Във връзка с предстоящите европейски избори през месец юни, Асим Адемов сподели своето виждане за важността на гласуването. Той подчертава, че участието в изборите е необходимо за изграждане на доверие и укрепване на позициите на България в Европейския парламент.
Според Адемов, гласуването е ключово за запазването на активната роля на българските представители в Европейския парламент и за съхраняване на авторитета на страната в общността. Той призовава гражданите да се включат в изборния процес и да подкрепят представителите на ГЕРБ, които ще работят за интересите на страната. Адемов заяви ясно, че авторитетът на България в Европейския съюз се дължи изцяло на успешната политика, с която ПП ГЕРБ, под ръководството на Бойко Борисов, управляваше страна ни през последните години!

Относно борбата с антиевропейските настроения, Адемов заяви, че е нужна ясна подкрепа за представителите на ГЕРБ в Европейския парламент. Той подчерта важността на активна комуникация и просвещаване на гражданите за ползите от членството в ЕС. Предложението му включва и активна роля в борбата с антиевропейските тенденции в цяла Европа, като подчертава важността на обединени усилия за укрепване на европейската идентичност и солидарност.

В заключение, евродепутатът изрази убеждението си, че след предстоящата ротация в правителството, с участието на представители на ГЕРБ, страната ще постигне по-високи стандарти и ще бъде по-полезна за гражданите, каквато трябва да бъде и основната роля на едно правителство - да бъде полезно на обществото и да внася спокойствие и стабилност.

Активните разговори с жители на София в районите продължават и в следващите седмици.

< Назад