29.09.2022

Асим Адемов в Сливен: Крайно време е да финализираме този неудачен и неуспешен експеримент наречен Продължаваме промяната

Време е да върнем спокойствието, сигурността и вярата в утрешния ден. Това заяви по време на посещението си в Сливен евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов. Той е категоричен, че ГЕРБ доказано е най-добре приетата българска партия в европейските институции и ще продължи да защитава по най-добрия начин българския интерес в Европа. „Моето послание към жителите на Сливен и региона е да подкрепят листата на ГЕРБ-СДС, с номер 24 в бюлетината, защото в тази листа са хората, които знаят какво искат, знаят как да го постигнат и с какви средства. Крайно време е да финализираме този неудачен и неуспешен експеримент наречен Продължаваме промяната. Те доведоха до промяна в положението на българите в негативен план“, каза още евродепутатът.

ГЕРБ е единствената партия, която може да гарантира решаването на критичните ситуации възникнали след управлението на няколко кабинета през последната година и половина, каза още Асим Адемов. „Надявам се, че с едно бъдещо правителство, в което ГЕРБ ще бъде основна сила, ще се реализират идеите и очакванията на хората. По време на тази кампания се срещнах с много хора от различни райони на страната и навсякъде те казват едно и също – искаме правителство, което да започне да решава нашите проблеми. Цените, доходите и опасенията за приближаващата зима са основните притеснения на българите в момента. Ние се нуждаем от една солидна, категорична победа, за да гарантираме, че ще има правителство“, допълни евродепутатът.

По думите му на тези избори трябва да се гласува с разум, а не с емоции. Трябва да се подкрепи партия, която може да гарантира, че може да се справи с кризите. Единствената такава партия в България е ГЕРБ. „Нуждаем се от победа, за да има правителство начело с ГЕРБ“, заяви Адемов.

< Назад