20.05.2016

В община Невестино учредиха структура на Младежи ГЕРБ

Младежката организация на ПП ГЕРБ в област Кюстендил се разраства. Вчера бе учредена структура на Младежи ГЕРБ и в община Невестино. Така за цялата област вече има шест действащи, активни организации на младите хора от политическата сила.

 

На учредителното събрание в Невестино присъстваха областният координатор на МГЕРБ Мая Станойкова и организационният секретар Иво Саев. Учредяването на новата организация уважи и Милчо Кирилов - общински съветник и член на ръководството на ПП ГЕРБ - Невестино.

 

За председател на новоучредената структура бяха номинирани Илиян Богомилов и Светослав Мирчев. Номинации за секретар получиха Никола Ников и Мирослав Укалски. Три номинации направиха присъстващите за член на общинското ръководство на МГЕРБ в Невестино, това са: Цветомир Костадинов, Красимир Шукалски и Светослав Мирчев.

 

"ПП ГЕРБ изключително много подкрепя младите хора, възлага надежди на тях и им дава възможности за развитие. Като политическа сила ние разчитаме на тяхната активност и мнение. Аз ви пожелавам новоучредената структура да заработи добре, да реализира хубави инициативи и да привлича нови млади хора", заяви пред присъстващите областният координатор на МГЕРБ Мая Станойкова.

 

"Днес поставяме началото. Тази структура ще се развива тепърва, а вие ще бъдете нейното ядро. Всеки от вас е изключително активен младеж - със собствена позиция и визия как трябва да се случват нещата. А община Невестино има нужда от такива млади и отговорни хора, на които да разчита", заяви общинският съветник и член на ръководството Милчо Кирилов. Той подчерта, че добрите резултати, които са постигнати в община Невестино по време на предизборни кампании, са и благодарение на всички тях, младите хора.

 

< Назад