21.03.2021

Тодор Тодоров в Главиница: Насаждането на страх чрез вербална агресия е методът на слабия политик

Как е възможно в свободна държава, нашите опоненти да продължават с опитите си да насаждат омраза и страх сред хората. Насаждането на страх, чрез вербална агресия, е методът на слабия политик. Това каза водачът на ГЕРБ-Силистра Тодор Тодоров при представяне на листата пред жителите на община Главиница.
Той коментира, че именно тези политици идват с политическата си демагогия и стремежът им е да се овластят чрез насаждане на страхове в хората. Тодоров подчерта, че сред приоритетите му е да бъде привлечен стратегически инвеститор, за да останат хората по родните си места, да са близо до децата и родителите си.
Големите цели включват и продължаване на дейностите по подобряване на здравеопазването. “Привличането на средства от правителството, е видно за всички - пътищата, по които се движим, са само едно от доказателствата за свършеното от нас. Ще се борим за привличане на още средства за региона ни”, каза Тодоров. За последния мандат правителството на Бойко Борисов е отпуснало за Главиница 3 млн. лв. за инфраструктурни проекти.
За мен е чест и удоволствие да съм сред качествените хора в нашата партия. Благодаря на тези, които ни подкрепят, които не ги е страх от ДПС, каза Нефие Раим, която е пета в листата.  “Това, което е премиерът Бойко Борисов за ГЕРБ, е Тодор Тодоров за Главиница”, допълни Раим.

< Назад