20.10.2020

Социалната политика на ГЕРБ е от ключово значение за малката община Крушари

Актуалната политическа ситуация, състоянието на ПП ГЕРБ в община Крушари и готовността й за предстоящите парламентарни избори бяха коментирани при срещата с областния координатор и народен представител вицеадмирал Пламен Манушев. В нея участваха общинското ръководство на партията, както и представителите й в местния парламент.

„Община Крушари е най-бедната в област Добрич. Безработицата е висока. Затова социалното подпомагане и социалната закрила са от съществено значение за повишаване авторитета на общинската организация на ГЕРБ и цялостната социално-икономическа политика на ГЕРБ“, посочи в анализа си общинският ръководител Радослав Йорданов. Необходимо е да се засили разяснителната работа сред малограмотното и неграмотно население, което преобладава в общината, за усилията и успехите на ГЕРБ в социалната политика – пенсии, заплати, устойчиво повишавани в условията на икономическа криза вследствие на пандемията, подчерта още Йорданов.

Общинският ръководител съобщи, че всеки последен понеделник и четвъртък от месеца жителите на общината могат да се срещнат с общинските съветници в офиса на партията в с. Крушари.

Вицеадмирал Пламен Манушев запозна присъстващите с актуални вътрешно политически, както и с международни въпроси. Коментирани бяха проблеми на жителите на малката добруджанска община, които изискват навременна намеса и реални решения.

 

< Назад