03.11.2022

Самодейци от пенсионерския клуб в сливенското село Тополчане, водени от кмета Петър Илиев, посетиха днес Народното събрание

Самодейци от пенсионерския клуб в сливенското село Тополчане, водени от кмета Петър Илиев, посетиха днес Народното събрание.

Поканата за визитата беше отправена от народните представители от ГЕРБ Десислава Танева и Мария Белова.

Специална среща-разговор за приоритети на управлението на ГЕРБ гостите проведоха с председателя на Парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова и народните представители Делян Добрев, Тома Биков и Томислав Дончев.

По време на срещата Десислава Атанасова обясни, как представителите на ГЕРБ в 48-то НС полагат максимални усилия, за да се състави стабилно правителство, което да се заеме с приоритетите на хората, решаването на кризите и приемането на бюджета за следващата година. „Разработихме и внесохме редица антикризисни мерки, които спешно да се гласуват в Народното събрание. Две от тях бяха подкрепени вчера на заседание на Комисията по енергетика. Едната е, че до 31 декември 2025 г. битовите потребители на електроенергия остават на регулирания пазар, а втората, заради високата цена на тока бизнесът да получава компенсации над 200 лева за мегаватчас до края на 2023 г.“, каза Десислава Атанасова.

Групата разгледа сградата на българския парламент, пленарната зала и парламентарните кулоари.

< Назад