16.06.2021

С класически концерт и оперни арии ГЕРБ-СДС откри предизборната си кампания в Русе

Красен Кралев: На езика на омразата отговаряме с езика на градежа

„За мен е чест и отговорност да бъда водач на листата на ГЕРБ-СДС в Русе. Нашата коалиция е гарант за демокрацията в България. Не могат да ни победят нито на експертно ниво, нито като сила на партийната организация. Благодаря ви за огромните усилия, които държат ГЕРБ на върха“. Това заяви при откриването на кампанията водачът на листата на ГЕРБ-СДС Красен Кралев.

„Даваме старт на предизборната кампания с позитивни и ясни послания. Заставаме пред вас с лицата си, за да заявим, че активно ще работим за региона. Нашата мисия е градежът на България. Нашата визитка е построеното от трите кабинета на Бойко Борисов. Нашата сила са 850 хиляди български граждани, гласували за нас“, допълни Красен Кралев и пое ангажимент, че ще се срещне с възможно най-много хора в рамките на този месец. Водачът на листата каза още, че България има нужда от сигурност, спокойствие и стабилност, което само ГЕРБ-СДС може да осигури.

„Ще спрем хаоса, който върлува в момента. На езика на омразата ще отговорим с езика на градежа. На езика на политическата чалгаризация в България ще отговорим с езика на духовността и толерантността“, заяви още Кралев.

Десислава Атанасова, която е на второ място в листата на ГЕРБ-СДС, допълни, че тук се чувства у дома си. „В Русе съм сред близки хора. Хора, които никога не са ме предавали. Лесно е да се върви след победителя, но съвсем друго е да създаваш победители. Създадохме заедно победите на ГЕРБ. Знам, че ще се постараем много и в Русенска област ГЕРБ ще бъде партията на победата. Такава, каквато е била винаги“, каза още Десислава Атанасова.

Новият областен координатор на ГЕРБ – Русе Георги Кръстев, който е и кандидат за народен представител, заяви: „Листата ни представлява симбиоза от експертиза и опит от една страна и нова енергия със свежи идеи от друга. По този начин  съставяме един силен екип и нашата основна цел е да си върнем доверието на хората. Повече от всякога трябва да отстоим каузата ГЕРБ, за която си струва всички да се борим“, заяви Георги Кръстев.

След представянето на всички 16 успели личности от листата на ГЕРБ-СДС, в зала „Европа“ на Доходно състояние се състоя концерт в духа на аристократичния Русе с участието на ансамбъл „Карневале“, Божена Петрова – пиано от Държавна опера Русе и гост - оперната прима Гергана Николаева. Всички те бяха аплодирани на крака от русенската публика.

На 11 юли подкрепете силния отбор на ГЕРБ-СДС с номер 5!

< Назад