06.02.2024

Приемна с жители на община Кюстендил проведе народният представител Христо Терзийски

Депутатът от ГЕРБ - СДС Христо Терзийски проведе приемен ден с жители на община Кюстендил и съседните населени места. На вниманието на народния представител бяха поставени казуси, свързани със социални теми и битови проблеми.
За забавяне на документи от страна на институция алармира гражданин. Терзийски пое ангажимент да проучи въпроса и да даде обратна връзка. “Институциите трябва да са обърнати към хората, не да създават спънки, а да улесняват максимално гражданите”, коментира народният избраник.

По време на приемния ден активни граждани обсъдиха с депутата актуалната политическа обстановка в страната и нормотворческата дейност на Народното събрание. Терзийски внесе яснота по интересуващите ги законови промени и обясни, че само преди седмица ГЕРБ - СДС подкрепи отпадането на таксите за обучение на студентите.  ”Това важи за студентите в бакалавърските, магистърските и докторантските програми държавна поръчка. Разходите за обучение ще се осигуряват от държавата”, заяви народният избраник от 10 МИР - Кюстендил.

По-рано същият ден Христо Терзийски, заедно със своите колеги Радослава Чеканска и Даниел Александров, проведоха приемен ден и в община Дупница.

< Назад