06.04.2018

Представители на ЖГЕРБ-Кричим се срещнаха с възрастни учители

Представители на общинската структура на ЖГЕРБ - Кричим, заедно с общинският клубен ръководител Елена Недева, зарадваха в навечерието на великденските празници възрастни учители в Кричим. Те се срещнаха с хората от третата възраст, пожелаха им светли Великденски празници, здраве и благополучие и им раздадоха козунаци и сладки за един по-добър Великден.

„Идеята ни беше да се срещнем с учителите, дали живота си  да ни научат и вдъхнат сила и увереност, да поговорим и да им засвидетелстваме нашето уважение в навечерието на едни от най-светлите празнични дни,“ каза Елена Недева.

Учителите - Нейчо Дечев, Малина и Рангел Джамбови, Станка Мурджева, Живка и Георги Георгиеви, Димитрия Ткачова и др. са били преподаватели по природо-математическите науки , български език и литература, музика и други предмети. Те бяха много развълнувани  от срещата и с усмивка и сълзи в очите приеха  поздравите и оказаното им внимание.

„Бог ни е създал човеци и нека винаги носим човещината в себе си!“, пожела в края на срещите общинският ръководител Елена Недева.

 

 

< Назад