20.09.2022

Представители на ГЕРБ - Пловдив област в Скутаре: С план за излизане от кризата сме по-силни от хаоса

„С черен пиар не се печелят избори, още по-малко може да се управлява затова ние сме пред вас с лицата си, открито и ви гледаме в очите. Няма от какво да се срамуваме, а гордо заявяваме, че някой ден всичко ще бъде различно. Не съжаляваме за вчера, ние от ГЕРБ мислим за години напред и имаме план за излизане от кризата, с който ще възродим България“. С тези думи областният координатор Георги Мараджиев откри срещата с жители на община Марица в обновеното читалище в село Скутаре. Той представи пред събралото се множество листата на ГЕРБ – СДС и приоритетите на партията за бъдещо управление. С него бяха част от кандидатите – водачът - Десислава Трифонова, Младен Шишков и представителят на коалиционния партньор от СДС Йордан Кръстанов, общинският ръководител Петър Славков и членът на НИС ЖГЕРБ Евелина Апостолова. Домакин им беше кметът на община Марица Димитър Иванов. По време на дискусията хората споделиха огорчението си от ситуацията в страната, бързо топящите се доходи и тревогата си за бъдещето.
„Знаем, че ви е много трудно, но всички усещаме последствията от управлението на „Промяната“, коментира в тази връзка Младен Шишков. Той подчерта, че високите цени в страната, липсата на дърва за огрев и рекордната инфлация са следствие, както на вътрешни фактори, така и на неспособността на предходното управление да се справи с проблемите. По думите му ГЕРБ остави държавата с инфлация равна на европейската, а в момента инфлацията в България е два пъти по-висока от европейската.
Представителите на ГЕРБ обясниха пред жителите на община „Марица“ за плановете на ГЕРБ за излизане от кризата, както и за идеите за модернизирането на страната и повишаването доходите на хората и призоваха хората да гласуват на 2 октомври. Само с убедителна победа ГЕРБ ще може да реализира своя План за възстановяване на България от кризите. И правилният номер е 24!

< Назад